Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Pane Kovando, pište a nenechte se odradit případnou kritiků. jak píšete, některých z těch vzájemně nenávidících se stran. Těch, co zde píší a sdělují své vzpomínky, úvahy a názory na naši současnou i světovou situaci (a jsou ve Vašich letech), je zde více. Já patřím mezi ně. Je dobře, že se nad tím zamýšlíme, i když některým blogerům je to proti srsti. Těm, co uznávají jen tu jedinou, vlastní pravdu. (Až se někdy spálí, budou hovořit jinak). Děkuji Vám za Vaše úvahy a názory, které jsou podloženy zkušenostmi. (Jo, a delší můj příspěvek k Vám osobně - i k Vašemu blogu, najdete pod Vaším článkem o demonstraci na Václaváku 3.10. 2022).

Děkuji Vám a srdečně Vás zdravím.

Mirka Pantlíková, Zlín. ;-)

0 0
možnosti

Nic lepšího, než pluralitní systém politických stran, zatím nikdo nevymyslel. Funguje již dlouho v zavedených demokraciích. Mně osobně by se líbil takový politický systém, jaký funguje v USA, nebo VB, kde o vládnutí usilují pouze dvě politické strany a jsou u moci tak dlouho, než veřejnost nazná, že je potřeba udělat změnu.:-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 4
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 294x
malíř,sochař,básník,spisovatel,učitel v.v, bývalý kulisák, topič... vydal 21 knih všechny po roce 1989. Dosud vystavuje své obrazy,sochy,knihy S nadsázkou o sobě říká, že je postižený uměním. Jaroslav Kovanda se věnuje literární, malířské či sochařské tvorbě i v osmdesáti letech, které oslavil na konci února. „Je to určitá porce času. Když si ho rekapituluju a podělím na dekády, tak zjišťuju, co pro mne která znamenala. Jako bych se díval na svůj život z komína, který je 80 metrů vysoký,“ popisuje umělec ze Zlína. Zdroj: https://www.idnes.cz/zlin/zpravy/zlin-jaroslav-kovanda-basnik-spisovatel-malir-rozhovor-80-let.A210311_598455_zlin-zpravy_hoo

Seznam rubrik